امروز: شنبه 05 اسفند 1396

سال 1396

پیام سال
ارتباط با مدیر شکایت پیشنهادات

سامانه فیش حقوقی

فیش حقوقی

سامانه آموزش کارکنان

آموزش کارکنان

هواشناسی

پیوندهای مفید

رهبری
رئیس جمهور
دولت
جهادکشاورزی
سازمان شیلات ایران
ایانا
تحقیقات
info fish
پژوهشکده میگوی کشور

نظرسنجی

نظر شما در مورد عملکرد شیلات استان بوشهر چگونه است؟
عالی
خوب
متوسط
ضعیف

آمار بازدید سایت

 

بازدید امروز: 421
بازدید دیروز: 2885
بازدید کل: 865047

افراد آنلاین: 4

جستجو:
قلیه ماهی بوشهری

  میزان آشپزی وپخت قلیه ماهی زیر برای 2 تا 4 نفراست
 

 

ارسال شده حدود 1 سال پيش در آشپزخانه شیلاتی ، بازديد: 595 - نظر (0)
پاک کردن میگو- تصویری

میگو از جمله پروتئین های دریایی است که طرفداران زیادی دارد . بنا به نحوه طبخ آن 2 روش برای پاک کردن میگو وجود دارد .

ارسال شده حدود 1 سال پيش در آشپزخانه شیلاتی ، بازديد: 758 - نظر (0)
آموزش تصویری مرحله به مرحله راحت پاک کردن میگو

آموزش مرحله ای ساده ترین روش تمیز کردن میگو

ارسال شده حدود 1 سال پيش در آشپزخانه شیلاتی ، بازديد: 673 - نظر (0)
میگو پلوبا زرشک

روش های طبخ میگو

ارسال شده حدود 1 سال پيش در آشپزخانه شیلاتی ، بازديد: 1005 - نظر (0)

میگو وخواص آن :

 

میگوها در کل دارای چربی کمی می باشند ، اسیدهای چرب امگا ـ ۳ که از دسته اسیدهای چرب غیر اشباع بوده و برای سلامتی مفید هستند ، در میگو ها به وفور یافت می شوند . این دسته از اسیدهای چرب می توانند در کاهش خطر بیماریهای قلبی موثر واقع شود.

 

اسیدهای چرب امگا ـ۳ هم چنین اجزای ضروری برای غشا سلول مغز و بافت چشم است . میگو منبع غنی از ویتامین های A، ، ۶ B ۱۲B ، C، D، E، و املاحی چون کلسیم ، آهن ، منیزیم ، پتاسیم ، سدیم ، روی ، مس ، منگنز ، و سلنیم است . علاوه بر این ؛ کلسیم ، آهن ، روی ، منیزیم ، و فسفر میگو نسبت به سایر آبریان بیش تر است .

ارسال شده حدود 1 سال پيش در عمومی ، بازديد: 424 - نظر (0)
دوپیازه میگو

مواد لازم :

 

  میگو تمیز شده          250 گرم

 

   سیب زمینــی           2 عــدد

 

رب گوجه فرنگی           1 قاشق غدارخوری

 

  پیـــاز                         1 عدد

 

نمک وادویه                  به میزان لازم

 

  روغن مایع                  به میزان لازم

ارسال شده حدود 1 سال پيش در آشپزخانه شیلاتی ، بازديد: 469 - نظر (0)

ماهی سوخاری

ارسال شده بيش از 3 سال پيش در آشپزخانه شیلاتی ، بازديد: 426 - نظر (0)

زمان آماده سازی : 35 الی 40 دقیقه

ارسال شده بيش از 3 سال پيش در آشپزخانه شیلاتی ، بازديد: 1144 - نظر (0)
ارسال شده بيش از 3 سال پيش در آشپزخانه شیلاتی ، بازديد: 251 - نظر (0)

در اينجا يكی از غذاهای معروف جنوب ايران را كه با ماهی تهيه می‌شود به شما آموزش مى‌دهيم :

 

ارسال شده بيش از 3 سال پيش در آشپزخانه شیلاتی ، بازديد: 865 - نظر (0)
صفحات: 1