امروز: پنجشنبه 24 آبان 1397

سال 1397

پیام سال
ارتباط با مدیر شکایت پیشنهادات

سامانه فیش حقوقی

فیش حقوقی

سامانه آموزش کارکنان

آموزش کارکنان

هواشناسی

پیوندهای مفید

رهبری
رئیس جمهور
دولت
جهادکشاورزی
سازمان شیلات ایران
ایانا
تحقیقات
info fish
پژوهشکده میگوی کشور

نظرسنجی

نظر شما در مورد عملکرد شیلات استان بوشهر چگونه است؟
عالی
خوب
متوسط
ضعیف

آمار بازدید سایت

 

بازدید امروز: 1762
بازدید دیروز: 2640
بازدید کل: 1544205

افراد آنلاین: 10

تاريخ انتشار: 26 ارديبهشت 1397 - 13:45

به گزارش روابط عمومی سازمان شیلات ،کارگاه آموزشی روش های نوین بسته بندی آبزیان با هدف معرفی نقش پلیمرها در افزایش ماندگاری محصولات بسته بندی شده آبزیان در روز سه شنبه مورخ 97/2/18 در اداره کل شیلات استان بوشهر برگزار شد.

 کارگاه آموزشی "روش های نوین بسته بندی آبزیان" در بوشهر

کارگاه آموزشی روش های نوین بسته بندی آبزیان با هدف معرفی نقش پلیمرها در افزایش ماندگاری محصولات بسته بندی شده آبزیان در روز سه شنبه مورخ 97/2/18 در اداره کل شیلات استان بوشهر برگزار شد. معرفی استفاده از فیلم های چند لایه پلیمری بعنوان پوشش محصولات آبزیان و استفاده از پد های جاذب رطوبت و ساشه های تنظیم کننده اتمسفر داخل محصولات بسته بندی شده که ماندگاری محصولات تازه آبزیان و سایر فرآورده های خشک - دودی ماهی و میگو را حداقل دوبرابر افزایش می دهد از مهمترین دستاورد این کارگاه می باشد و این مهم با توجه به استقبال مردم به فرهنگ مصرف تازه از انواع آبزیان حائز اهمیت است.

بسته بندی به عنوان پوشش جهت حفظ کیفیت غذا، به حداقل رساندن ضایعات مواد غذایی و کاهش استفاده از مواد نگهدارنده در ماده غذایی، مورد استفاده قرار می گیرد. از مهمترین اهداف بسته بندی می توان به طراحی و تولید ظرف یا لفاف برای نگهداری و محافظت از محصول در فاصله تولید تا مصرف در برابر آسیب های فیزیکی و شیمیایی حین ارائه به بازار و مصرف کننده اشاره نمود.بسته بندی می تواند به صورت های مختلفی نظیر قوطی، بطری، شیشه، کیسه و یا کارتن مورد استفاده قرار بگیرد که در این صورت ماده غذایی را از آلودگی های احتمالی نظیر میکروارگانیسم ها، آفات و سایر آلاینده ها محافظت می نماید وبه حفظ طعم، بو و عطر ماده غذایی کمک کرده و اغلب سبب افزایش ماندگاری محصولات شود. همچنین بسته بندی ماده غذایی را در برابر از دست دادن رطوبت محافظت کرده و سبب حفظ تازگی محصول می شود.

دربسیاری از مواد موارد برای ایجاد هماهنگی بین نیازهای نگهداری محصول غذایی مورد نظر و ماده بسته بندی لازم است از ترکیب چند نوع ماده در بسته بندی استفاده گردد. به این دلیل که یک لایه بسته بندی به تنهایی قادر به تامین نیازهای مورد نظر نمی باشد از این رو از بسته بندی های چند لایه استفاده می گردد.یکی از موارد مهم در انتخاب بسته بندی برای محصول در نظر گرفتن تاثیر متقابل محصول و بسته بندی نسبت به هم می باشد.
مهمترین ویژگی هایی که در انتخاب مواد بسته بندی مورد توجه قرار می گیرد عبارتند از : عدم تاثیر متقابل بین محصول و ماده بسته بندی،مقاومت مواد بسته بندی در برابر بخار آب، اکسیژن، برخورد ضربه و سوراخ شدگی،مقاومت حرارتی ماده بسته بندی،عدم تاثیر اثرات نور بر روی محصول غذایی،
از اهداف پیش روی سازمان شیلات ایران تولید و پرورش ماهی در قفس و در دریا می باشد . بکارگیری دانش استفاده از پلیمرها در بسته بندی آبزیان فرصت مناسبی در افزایش ماندگاری محصول است وکارخانجات فرآوری با تولید محصول متنوع و  گرم و تازه   نقش مهمی در رضایت مشتری خواهند داشت.
به طوری کلی می توان نتیجه گرفت که کیفیت، ویژگی ها، ایمنی و سلامتی انواع محصولات بسته بندی، فناوری مدرن ، استاندارد سازی، نظارت و دیگر مسائل اقتصادی در کنترل آن ها به همان اندازه اهمیت دارد که مواد غذایی دارند.









نظرات کاربران
هنوز نظري براي اين مطلب ارسال نشده.
ارسال نظر

نام:

ايميل:

وب سايت:

نظر شما:

کد امنيتي: [تغيير کد]