امروز: چهارشنبه 24 مرداد 1397

سال 1397

پیام سال
ارتباط با مدیر شکایت پیشنهادات

سامانه فیش حقوقی

فیش حقوقی

سامانه آموزش کارکنان

آموزش کارکنان

هواشناسی

پیوندهای مفید

رهبری
رئیس جمهور
دولت
جهادکشاورزی
سازمان شیلات ایران
ایانا
تحقیقات
info fish
پژوهشکده میگوی کشور

نظرسنجی

نظر شما در مورد عملکرد شیلات استان بوشهر چگونه است؟
عالی
خوب
متوسط
ضعیف

آمار بازدید سایت

 

بازدید امروز: 693
بازدید دیروز: 2150
بازدید کل: 1300057

افراد آنلاین: 9

تاريخ انتشار: 16 ارديبهشت 1394 - 16:00

ماهی سوخاری

ماهی سوخاری & انواع ماهی


مواد لازم:
ماهی 5 تا 6 قطعه
سفیده تخم مرغ ۴ تا ۵ عدد
آردسوخاري به ميزان لازم
بكينگ پودر يك قاشق چايخوري
زعفران دم کرده به مقدار كمي
نمك و فلفل و آبلیمو و روغن به ميزان لازم

طرز تهیه:

ماهی رو پاک کنید و بشویید و برای ۳ تا ۴ ساعت توی نمک و فلفل و آبلیمو بخوابونید.
سفیده تخم مرغ رو با چنگال بزنید تا صاف بشه و به اون نمک و فلفل و بکینگ پودر و زعفران رو اضافه کنید و هم بزنید.
ماهیها رو اول تو مخلوط تخم مرغ و بعد توی آرد سوخاری بزنید و دوباره توی تخم مرغ و آرد سوخاری بزنید و برای 3 تا 4 ساعت توی یخچال بذارید و بعد در روغن داغ سرخ کنید.


****نکات

*کلا هر سوخاری ای که میخواهید درست کنید رو توی سفیده بزنید, حالت چیپسی تری پیدا میکنه!

*میتونید کمی پنیر پارمسان هم با آرد سوخاری مخلوط کنید.

*کلا همه سوخاری ها اگر برای ۳ تا ۴ ساعت با مواد آردی توی یخچال باشن, کیفیت بهتری پیدا میکنند.

برچسب ها:
شیلات

نظرات کاربران
هنوز نظري براي اين مطلب ارسال نشده.
ارسال نظر

نام:

ايميل:

وب سايت:

نظر شما:

کد امنيتي: [تغيير کد]