امروز: چهارشنبه 05 ارديبهشت 1397

سال 1397

پیام سال
ارتباط با مدیر شکایت پیشنهادات

سامانه فیش حقوقی

فیش حقوقی

سامانه آموزش کارکنان

آموزش کارکنان

هواشناسی

پیوندهای مفید

رهبری
رئیس جمهور
دولت
جهادکشاورزی
سازمان شیلات ایران
ایانا
تحقیقات
info fish
پژوهشکده میگوی کشور

نظرسنجی

نظر شما در مورد عملکرد شیلات استان بوشهر چگونه است؟
عالی
خوب
متوسط
ضعیف

آمار بازدید سایت

 

بازدید امروز: 610
بازدید دیروز: 956
بازدید کل: 1026804

افراد آنلاین: 6

تاريخ انتشار: 16 ارديبهشت 1394 - 15:50

زمان آماده سازی : 35 الی 40 دقیقه

مواد لازم برای 3 نفر :

 برنج  2 و یک چهارم پیمانه پلوپز
 آب برای کته 3 و یک چهارم پیمانه پلوپز
میگوی پاک شده 300 الی 350 گرم
 زرشک قرمز 3 قاشق غذا خوری
خلال بادام 3 قاشق غذا خوری
جعفری یا گشنیز خرد شده 3 قاشق غذا خوری
هویج خلال شده 3 الی 4 قاشق غذا خوری
روغن به میزان لازم
زعفران دم کرده 2 فاشق غذا خوری
نمک به میزان لازم
شکر 2 الی3 قاشق مربا خوری
پیاز داغ طلایی 2 قاشق غذا خوری
پیاز 1 عدد


طرز تهیه :
برنج را شسته و نمک بریزید بعد از دو سه ساعت روی شعله گذاشته و دو الی سه قاشق روغن زیتون در آن بریزید و یکی دو بار به آرامی هم بزنید تا آب آن تبخیر شود بعد در قابلمه روغن ریخته و از نان یا سیب زمینی برای ته دیگ استفاده کنید و برنج را روی آن ریخته و دور برنج را جمع کنید تا به قابلمه نچسبد و با استفاده از شعله پخش کن و حرارت کم برنج را دم بیندازید .

خلال بادام و زعفران دم کرده را با هم مخلوط کنید و روی حرارت غیر مستقیم (کتری ، بخاری ، سماور ) گذاشته تا خوشرنگ و نرم شود .

از طرفی دیگر دو لیوان آّب در قابلمه ریخته روی گاز گذاشته و میگو را در آن بریزید و نمک و زردچوبه و فلفل و یک عدد پیاز هم اضافه کنید و پس از 5 دقیقه جوشیدن روی صافی ریخته و کنار بگذارید .

هویج های خلال شده را هم با مقدار کمی آب  بپزید و در آخر یک قاشق شکر و کمی هم روغن اضافه کنید .

زرشک را هم خوب شسته و با اضافه کردن شکر و روغن کمی تفت دهید و شعله را خاموش کنید زرشک نباید زیاد تفت داده شود چون هم خشک و هم رنگش سیاه میشود .

جعفری را هم خرد کرده و تمامی مواد را به همراه پیاز داغ طلایی مخلوط کنید .
برنج که دم کشید مواد آماده شده را لا به لای برنج یا روی برنج تزئین کنید .

 

برچسب ها:
شیلات

نظرات کاربران
خیلی عالیه . غذای فوق العاده خوشمزه ای هست .
ممنون از مطالب بسیار مفیدتون .
ارسال نظر

نام:

ايميل:

وب سايت:

نظر شما:

کد امنيتي: [تغيير کد]