امروز: شنبه 31 شهريور 1397

سال 1397

پیام سال
ارتباط با مدیر شکایت پیشنهادات

سامانه فیش حقوقی

فیش حقوقی

سامانه آموزش کارکنان

آموزش کارکنان

هواشناسی

پیوندهای مفید

رهبری
رئیس جمهور
دولت
جهادکشاورزی
سازمان شیلات ایران
ایانا
تحقیقات
info fish
پژوهشکده میگوی کشور

نظرسنجی

نظر شما در مورد عملکرد شیلات استان بوشهر چگونه است؟
عالی
خوب
متوسط
ضعیف

آمار بازدید سایت

 

بازدید امروز: 1810
بازدید دیروز: 1874
بازدید کل: 1397696

افراد آنلاین: 11

تاريخ انتشار: 13 دي 1396 - 11:42

به گزارش روابط عمومی سازمان شیلات ایران، دکتر صالحی معاون وزیر و رئیس سازمان شیلات ایران روز سه شنبه 96/10/12 از باشگاه خبرنگاران جوان بازدید نمود.

حضور معاون وزیر و رئیس سازمان شیلات ایران در باشگاه خبرنگاران جوان

در این بازدید و مصاحبه جانبی آن دکتر صالحی اظهار داشت: در سال گذشته آمار تولید آبزیان یک میلیون و نود هزار تن بوده است که از این مقدار، 112 هزار تن صادر شده است.

دکتر صالحی در زمینه پرورش ماهی در قفس افزود: براساس برنامه تنظیم شده میزان پرورش ماهی در قفس در سال اول  20 هزار تن، سال جاری 50 هزار تن  و در پایان برنامه ششم  200 هزار تن پیش بینی شده است. 
وی هم چنین درباره ماهی تیلاپیا گفت: از نظر علمی ارزش غذایی این ماهی نه تنها پایین تر از سایر آبزیان نیست بلکه مزایای بسیاری هم دارد. از سوی دیگر امروزه نوع و سبک مصرف مردم تغییر کرده و بیشتر تمایل دارند ماهی را که به عنوان غذای سلامتی می شناسیم به صورت آماده طبخ، فیله و یا فرآوری شده مصرف کنند که ماهی تیلاپیا یکی از همین گزینه هاست.
دکتر صالحی افزود: در برخی کشورها متخصصین تیلاپیا را «مرغ دریایی» نامگذاری کرده اند زیرا همان گونه که مرغ در سبد غذایی مردم جای خاص خود را دارد در یک دهه آینده تیلاپیا نیز همین نقش را خواهد داشت. هم اکنون 120 کشور دنیا تولیدکننده و یا مصرف کننده ماهی تیلاپیا هستند.








نظرات کاربران
هنوز نظري براي اين مطلب ارسال نشده.
ارسال نظر

نام:

ايميل:

وب سايت:

نظر شما:

کد امنيتي: [تغيير کد]