امروز: شنبه 26 آبان 1397

سال 1397

پیام سال
ارتباط با مدیر شکایت پیشنهادات

سامانه فیش حقوقی

فیش حقوقی

سامانه آموزش کارکنان

آموزش کارکنان

هواشناسی

پیوندهای مفید

رهبری
رئیس جمهور
دولت
جهادکشاورزی
سازمان شیلات ایران
ایانا
تحقیقات
info fish
پژوهشکده میگوی کشور

نظرسنجی

نظر شما در مورد عملکرد شیلات استان بوشهر چگونه است؟
عالی
خوب
متوسط
ضعیف

آمار بازدید سایت

 

بازدید امروز: 1472
بازدید دیروز: 2389
بازدید کل: 1548577

افراد آنلاین: 10

تاريخ انتشار: 09 آبان 1395 - 13:17

  میزان آشپزی وپخت قلیه ماهی زیر برای 2 تا 4 نفراست
 

 

قلیه ماهی بوشهری

- ماهی بدون استخوان مخصوص قلیه 4 تکه یا نیم کیلو (سرخو ، شیر ،جش، هامور، سنگسر ، سکن، شانک)
 
- سبزی قلیه خرد شده 300 گرم :شامل 250 گرم گشنیز و 50 گرم شنبلیله
 
- سیر 6 حبه
 
- تمر هندی 1 بسته 250 گرمی
 
- پیاز متوسط یک عدد
 
- زردچوبه یک قاشق چایخوری سرپر
 
- آرد گندم 2 قاشق غذاخوری سرپر
 
- روغن
 
- نمک و فلفل قرمز 
 
- ماهی خرد شده رو نمک زده و بذارید طعم دار بشه ببینید از عکس مشخصه که ماهی چقدر درشت و بدون استخوان هست
  
 
 
 
 
 
 
تمر هندی رو با 2 لیوان آب و 2 قاشق آرد بذارید خیس بخورد
 
پیاز رو نگینی خرد کرده و در روغن تفت بدهید
 
سیر رو رنده کرده و با فلفل و زردچوبه و نمک مخلوط کنید و وقتی پیاز طلایی شد این مخلوط رو هم اضافه و تفت بدهید
 
مواظب باشید نسوزه 
 
سپس سبزی رو هم اضافه و خوب با پیاز و مخلوط سیر تفت بدید و وقتی خوب تفت داده شد نصف لیوان آب اضافه کنید
 
و اجازه بدید سبزی کمی بپزه
 
 
 
 
حالا تمر هندی که با آب و آرد گذاشتید خیس بخوره از صافی رد کنید و روی سبزی ها بریزید
 
حالا یک لیوان آب دیگه روی باقیمانده تمر ریخته و از صافی رد کرده و توی قابلمه غذا بریزید یعنی کلا سه لیوان
 
آب تمر توی این غذا می ریزید
 
به هیچ عنوان در قابلمه رو نمی بندیم بلکه نیمه باز می گذاریم 
 
 
 
 
ماهی ها رو بشورید تا نمکش شسته بشه و وقتی آب قلیه جوشید ماهی رو هم اضافه کنید
 
خود بوشهری ها کله ماهی رو به عنوان بهترین جای ماهی توی قلیه میریزند
 
هم چنان در قابلمه باید نیمه باز باقی بماند
 
تا این که ماهی پخته شود (بسته به نوع ماهی فرق می کند. حدود بیست تا سی دقیقه. مثلا برای ماهی "شیر" نیم ساعت)
 
بعد آتش زیرش رو  به مدت 10 تا 15 دقیقه کم میکنیم تا قلیه جا بیافتد
 
در قابلمه تا آخر پخت نیم باز باشه
 
قلیه ماهی خیلی زود پخته و آماده می شود
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

برچسب ها:
قلیه , ماهی بوشهری

نظرات کاربران
هنوز نظري براي اين مطلب ارسال نشده.
ارسال نظر

نام:

ايميل:

وب سايت:

نظر شما:

کد امنيتي: [تغيير کد]