امروز: شنبه 26 آبان 1397

سال 1397

پیام سال
ارتباط با مدیر شکایت پیشنهادات

سامانه فیش حقوقی

فیش حقوقی

سامانه آموزش کارکنان

آموزش کارکنان

هواشناسی

پیوندهای مفید

رهبری
رئیس جمهور
دولت
جهادکشاورزی
سازمان شیلات ایران
ایانا
تحقیقات
info fish
پژوهشکده میگوی کشور

نظرسنجی

نظر شما در مورد عملکرد شیلات استان بوشهر چگونه است؟
عالی
خوب
متوسط
ضعیف

آمار بازدید سایت

 

بازدید امروز: 1550
بازدید دیروز: 2389
بازدید کل: 1548655

افراد آنلاین: 8

تاريخ انتشار: 13 مرداد 1395 - 11:11

روش های طبخ میگو

میگو پلوبا زرشک

میگو پلو با زرشک :

 

مـــواد لازم :

 

برنــــج                                4 پیمانه

 

میگوی تمیزشده                400 گرم

 

پــــیاز                                 2 عدد

 

زرشک                              2 پیمانه

 

روغن زیتون                        به میزان لازم

 

ادویه ، فلفل سیاه ، نمک     به میزان لازم

 

زعفران دم کرده              4 قاشق غذاخوری

 

طرز تهـــیه :

 

ابتدا برنج را آبکش نموده وکناربگذارید . پیاز را خلالی خرد کرده وتفت دهید.میگوی تمیز شده را به آن افزوده و10 دقیقه صبرنمایید تامیگوها نرم شود ( از میگوی سایز توسط استفاده شود)

ادویه جات ، فلفل سیاه ونمک را افزوده وهم بزنید ودرآخرزرشک های شسته شده را به آن اضافه کنید وازموادآماده شده لابلای برنج ریخته وزعفران دم کرده را روی برنج بریزید. به مدت 20 دقیقه صبرکنید تابرنج دم بکشدو برای ته دیگ آن می توانید ازسیب زمینی ورقه شده با کنجد استفاده نمایید .

 





برچسب ها:
میگو , پلوبا زرشک

نظرات کاربران
هنوز نظري براي اين مطلب ارسال نشده.
ارسال نظر

نام:

ايميل:

وب سايت:

نظر شما:

کد امنيتي: [تغيير کد]