کد خبر: 256 ، سرويس: عمومی
تاريخ انتشار: 04 مرداد 1395 - 10:05
ماکارونی میگو

میگو وخواص آن :

 

میگوها در کل دارای چربی کمی می باشند ، اسیدهای چرب امگا ـ ۳ که از دسته اسیدهای چرب غیر اشباع بوده و برای سلامتی مفید هستند ، در میگو ها به وفور یافت می شوند . این دسته از اسیدهای چرب می توانند در کاهش خطر بیماریهای قلبی موثر واقع شود.

 

اسیدهای چرب امگا ـ۳ هم چنین اجزای ضروری برای غشا سلول مغز و بافت چشم است . میگو منبع غنی از ویتامین های A، ، ۶ B ۱۲B ، C، D، E، و املاحی چون کلسیم ، آهن ، منیزیم ، پتاسیم ، سدیم ، روی ، مس ، منگنز ، و سلنیم است . علاوه بر این ؛ کلسیم ، آهن ، روی ، منیزیم ، و فسفر میگو نسبت به سایر آبریان بیش تر است .

موادلازم :

 

میگو                           250 گرم

ماکارونی                     1 بسته

رب گوجه فرنگی           2 قاشق غذا خوری

ادویه ، نمک ، فلفل       به میزان لازم

پیاز                               1 عدد

سیب زمینی                 1 عدد

 

طــــرز تهیه :

 

ابتدا ماکارونی را آبکش کرده وکناربگذارید . میگورا با پیاز تفت داده ، رب گوجه فرنگی را به آن اضافه وسرخ نمایید، درحین سرخ شدن ادویه جات ، نمک وفلفل را اضافه نمایید. سیب زمینی را به صورت نگینی خرد کرده وسرخ نمایید و مواد آماده شده را لابه لای ماکارونی قرار داده ، بگذارید دم بکشد .( می توانید ازمیگوی چرخ شده برای تهیه این غذا استفاده کنید) 

 





لينک خبر:
http://www.shilat-bushehr.ir/fa/posts/256