امروز: سه شنبه 29 خرداد 1397

سال 1397

پیام سال
ارتباط با مدیر شکایت پیشنهادات

سامانه فیش حقوقی

فیش حقوقی

سامانه آموزش کارکنان

آموزش کارکنان

هواشناسی

پیوندهای مفید

رهبری
رئیس جمهور
دولت
جهادکشاورزی
سازمان شیلات ایران
ایانا
تحقیقات
info fish
پژوهشکده میگوی کشور

نظرسنجی

نظر شما در مورد عملکرد شیلات استان بوشهر چگونه است؟
عالی
خوب
متوسط
ضعیف

آمار بازدید سایت

 

بازدید امروز: 351
بازدید دیروز: 1583
بازدید کل: 1170987

افراد آنلاین: 3

تاريخ انتشار: 04 مرداد 1395 - 10:05

میگو وخواص آن :

 

میگوها در کل دارای چربی کمی می باشند ، اسیدهای چرب امگا ـ ۳ که از دسته اسیدهای چرب غیر اشباع بوده و برای سلامتی مفید هستند ، در میگو ها به وفور یافت می شوند . این دسته از اسیدهای چرب می توانند در کاهش خطر بیماریهای قلبی موثر واقع شود.

 

اسیدهای چرب امگا ـ۳ هم چنین اجزای ضروری برای غشا سلول مغز و بافت چشم است . میگو منبع غنی از ویتامین های A، ، ۶ B ۱۲B ، C، D، E، و املاحی چون کلسیم ، آهن ، منیزیم ، پتاسیم ، سدیم ، روی ، مس ، منگنز ، و سلنیم است . علاوه بر این ؛ کلسیم ، آهن ، روی ، منیزیم ، و فسفر میگو نسبت به سایر آبریان بیش تر است .

موادلازم :

 

میگو                           250 گرم

ماکارونی                     1 بسته

رب گوجه فرنگی           2 قاشق غذا خوری

ادویه ، نمک ، فلفل       به میزان لازم

پیاز                               1 عدد

سیب زمینی                 1 عدد

 

طــــرز تهیه :

 

ابتدا ماکارونی را آبکش کرده وکناربگذارید . میگورا با پیاز تفت داده ، رب گوجه فرنگی را به آن اضافه وسرخ نمایید، درحین سرخ شدن ادویه جات ، نمک وفلفل را اضافه نمایید. سیب زمینی را به صورت نگینی خرد کرده وسرخ نمایید و مواد آماده شده را لابه لای ماکارونی قرار داده ، بگذارید دم بکشد .( می توانید ازمیگوی چرخ شده برای تهیه این غذا استفاده کنید) 

 





برچسب ها:
ماکارونی , میگو

نظرات کاربران
هنوز نظري براي اين مطلب ارسال نشده.
ارسال نظر

نام:

ايميل:

وب سايت:

نظر شما:

کد امنيتي: [تغيير کد]