امروز: چهارشنبه 13 فروردين 1399

سال 1399

پیام سال
ارتباط با مدیر شکایت پیشنهادات

سامانه فیش حقوقی

فیش حقوقی

سامانه آموزش کارکنان

آموزش کارکنان

هواشناسی

پیوندهای مفید

رهبری
رئیس جمهور
دولت
جهادکشاورزی
سازمان شیلات ایران
ایانا
تحقیقات
info fish
پژوهشکده میگوی کشور

آمار بازدید سایت

 

بازدید امروز: 1933
بازدید دیروز: 2360
بازدید کل: 3156307

افراد آنلاین: 6

تاريخ انتشار: 27 آذر 1398 - 11:23

توليد سالانه افزون بر ۶۷ ميليون قطعه انواع ماهي زينتي شامل ۱۲۰ گونه زنده‌زا و تخم‌گذار در اصفهان اين استان را در جايگاه نخست كشور قرار داده است.

 سالانه ۶۷ ميليون قطعه ماهي زينتي در اصفهان توليد مي‌شود
به گزارش روابط عمومي سازمان شيلات ايران مدير شيلات و امور آبزيان سازمان جهاد كشاورزي استان اصفهان با اعلام مطلب فوق افزود: گُلدفيش، قرمز، آنجِل، كوي و سيچلايد از جمله ماهي‌هاي تزييني اين استان است كه بيشترين مقدار آن در شهرستان‌هاي كاشان و نجف‌آباد توليد مي‌شوند.
محمدرضا عباسي اظهارداشت: ايجاد شهرك توليد ماهيان تزييني در كاشان و نجف‌آباد ضمن كمك شايان به اين صنعت، موجب درآمدزايي و اشتغال بيشتر هم بشود.
وي تصريح كرد: سالانه ۹ هزار و ۳۰۰ تُن انواع آبزيان خوراكي شامل آبزيان سردآبي مانند قزل‌آلا و قزل‌آلا رنگين‌كمان، آبزيان گرم‌آبي مانند كپور، هامور، فيتوفاگ و خاوياري و بيگ‌هِد در اين استان توليد مي‌شود كه هفت هزار و ۵۵۰ تُن آن مربوط به ماهيان سردآبي است.
به گفته اين مسوول ۲ هزار استخر آب كشاورزي در استان وجود دارد كه حدود ۴۰ درصد آنها براي پرورش ماهي استفاده مي‌شود و مي‌توان با افزايش حمايت و مشاركت‌ها، از همه اين ظرفيت در كنار كشت و كار استفاده كرد.
مدير شيلات و امور آبزيان به توليد سالانه ۵۰ ميليون قطعه بچه ماهي قزل‌آلا اشاره و خاطرنشان كرد: واحد تكثير و پرورش ماهي در فريدونشهر واقع در غرب اصفهان از جمله پيشتازان اين بخش به شمار مي‌رود و در صورت حمايت از واحدهاي تكثير در كل كشور مي‌توان شاهد قطع واردات تخم ماهي از خارج كشور بود.
عباسي با اشاره به اينكه انواع ماهي شمال و جنوب و توليد بومي در اصفهان وجود دارد و تنوع اين محصول در اين منطقه بالاست، بيان كرد: ماهيان توليدي در اصفهان به كشورهايي مانند تركيه، امارات،   كويت و عراق صادر مي شود.
وي گوشت ماهي را برخوردار از بهترين نوع پروتئين معرفي كرد و افزود: چربي غير اشباع و مفيد براي بدن از جمله فوايد مصرف آن است، اما فرهنگ استفاده كمتر وجود دارد.
مدير شيلات و امور آبزيان سازمان جهاد كشاورزي اصفهان تصريح كرد: در اين منطقه افزون بر چهار هزار نفر بصورت مستقيم در صنعت توليد آبزيان اشتغال دارند و مي‌توان با حمايت بيشتر اين رقم را افزايش داد.
عباسي با اشاره به توزيع ۳۵ نوع آبزي شمال و جنوب در اصفهان خاطرنشان كرد: در استان هشت بازار اختصاصي عرضه ماهي و ۱۸ واحد بسته بندي و كنسروسازي وجود دارد.
وي توسعه صنعت شيلات و آبزيان در اين خطه را مستلزم ارائه تسهيلات ارزان قيمت، طرح‌هاي ترويجي، افزايش اعتبارات عمراني و فرهنگ‌سازي در راستاي بيشتر شدن مصرفه سرانه آبزيان دانست.
 

نظرات کاربران
هنوز نظري براي اين مطلب ارسال نشده.
ارسال نظر

نام:

ايميل:

وب سايت:

نظر شما:

کد امنيتي: [تغيير کد]