امروز: شنبه 26 آبان 1397

سال 1397

پیام سال
ارتباط با مدیر شکایت پیشنهادات

سامانه فیش حقوقی

فیش حقوقی

سامانه آموزش کارکنان

آموزش کارکنان

هواشناسی

پیوندهای مفید

رهبری
رئیس جمهور
دولت
جهادکشاورزی
سازمان شیلات ایران
ایانا
تحقیقات
info fish
پژوهشکده میگوی کشور

نظرسنجی

نظر شما در مورد عملکرد شیلات استان بوشهر چگونه است؟
عالی
خوب
متوسط
ضعیف

آمار بازدید سایت

 

بازدید امروز: 1507
بازدید دیروز: 2389
بازدید کل: 1548612

افراد آنلاین: 9

جستجو:
تفاوت میگوهای دریایی و پرورشی

 

عموما آن چه به عنوان کیفیت یک غذای گوشتی مطرح می شود . میزان پروتئین قابل جذب و اسید های چرب مخصوصا اسیدهای چرب غیراشباع است . که ازاین نظر هیچ تفاوتی بین میگوی دریایی وپرورشی نیست .

ارسال شده 3 ماه پيش در آشپزخانه شیلاتی ، بازديد: 261 - نظر (0)
قلیه ماهی بوشهری

  میزان آشپزی وپخت قلیه ماهی زیر برای 2 تا 4 نفراست
 

 

ارسال شده بيش از 2 سال پيش در آشپزخانه شیلاتی ، بازديد: 1096 - نظر (0)
پاک کردن میگو- تصویری

میگو از جمله پروتئین های دریایی است که طرفداران زیادی دارد . بنا به نحوه طبخ آن 2 روش برای پاک کردن میگو وجود دارد .

ارسال شده بيش از 2 سال پيش در آشپزخانه شیلاتی ، بازديد: 1197 - نظر (0)
آموزش تصویری مرحله به مرحله راحت پاک کردن میگو

آموزش مرحله ای ساده ترین روش تمیز کردن میگو

ارسال شده بيش از 2 سال پيش در آشپزخانه شیلاتی ، بازديد: 1086 - نظر (0)
میگو پلوبا زرشک

روش های طبخ میگو

ارسال شده بيش از 2 سال پيش در آشپزخانه شیلاتی ، بازديد: 1919 - نظر (0)
دوپیازه میگو

مواد لازم :

 

  میگو تمیز شده          250 گرم

 

   سیب زمینــی           2 عــدد

 

رب گوجه فرنگی           1 قاشق غدارخوری

 

  پیـــاز                         1 عدد

 

نمک وادویه                  به میزان لازم

 

  روغن مایع                  به میزان لازم

ارسال شده بيش از 2 سال پيش در آشپزخانه شیلاتی ، بازديد: 759 - نظر (0)

ماهی سوخاری

ارسال شده بيش از 4 سال پيش در آشپزخانه شیلاتی ، بازديد: 715 - نظر (0)

زمان آماده سازی : 35 الی 40 دقیقه

ارسال شده بيش از 4 سال پيش در آشپزخانه شیلاتی ، بازديد: 1440 - نظر (1)
ارسال شده بيش از 4 سال پيش در آشپزخانه شیلاتی ، بازديد: 509 - نظر (1)

در اينجا يكی از غذاهای معروف جنوب ايران را كه با ماهی تهيه می‌شود به شما آموزش مى‌دهيم :

 

ارسال شده بيش از 4 سال پيش در آشپزخانه شیلاتی ، بازديد: 1113 - نظر (0)
صفحات: 1